30. tammikuuta 2013

Nuhaa, yskää, nuoskaa, loskaa

Koko päivän satoi lunta, ja samalla parin asteen pakkanen alkoi leuhtua nollalukemiin. Mies taisi saada suhteellisen hyvän lihaskuntotunnin kolan parissa. Huomisaamuna saattaa olla sama urakka edessä, mikäli pyrytys ei lopu...

Kovasti jo syyhyttäisi aloitella taas jonkun huoneen laittamista, muttei ole aikaa eikä rahaa. Olen katsellut vähän maalisävyjä yläkerran wc:n seiniä ajatellen, mutta pitäisi päästä näkemään sävyt värikartasta, enkä ikinä ehdi rautakauppaan arkisin. Yläkerran wc on vielä pienempi kuin mikroskooppisen pieni alakerran wc, joten tilaan ei todellakaan mahdu kuin wc-istuin ja pesuallas. Pesuallasta ei ehkä edes tarvitse vaihtaa, mutta täytyypä kysyä joltain paremmin asioista tietävältä, josko se vaikuttaa vielä kaikin puolin käyttökuntoiselta. Hana on kuitenkin vaihdettava, ja wc-istuinkin saisi puolestani olla uusi ja varmasti ehjä.

Aloittelen yleistä talonkohennusprojektia siivoilemalla viimeisiä muuton jäljiltä jaloissa pyöriviä nyssäköitä, joita on kiireellä tungettu keskikerroksen joka komeroon viime kesäkuussa. Vintitkin pitäisi siivota, kunhan viikonlopulle sattuisi tarpeeksi lämmin ilma - kunnon pakkaskelillä siellä ei oleskele kuin paksun karvapeitteen omaava olento, eivätkä meidän kissat valitettavasti osaa järjestellä laatikoita.


Ei kommentteja: