16. maaliskuuta 2015

Visioita väärällä hetkellä.

Yritän tässä lukea tenttiin. Miten aina silloin voikin kiinnostaa hyvin monenlainen puuha, kuten tiskikoneen tyhjennys, lehtikorin järjestely ja maljakossa mainiosti viihtyvien tulppaanien veden vaihto?! Ja sitten tämä kirottu netti. Avasin koneen, jotta voisin kirjoittaa tuoreeltaan mietteitäni lukemastani ylös. Mutta automaattisesti avasin myös nettiselaimen, ja sillä tiellä ollaan.

Aurinko paistaa, mieli on pirteä, ja löysin aivan uskomattoman hienon tapettimalliston ruotsalaisen Eco Wallpaperin sivuilta. Katsokaa nyt tätä:


Mallisto on nimeltään Happy - aika osuva nimi. Ahdistun ihan hirveästi tästä nykyisestä valkoisen, beigen ja erilaisten harmaiden valtakaudesta, jossa suurimmat arvot ovat paljas pinta ja rauhallinen värimaailma. Ihanaa nähdä tällaista kunnon revittelyä! Ottaisin tuon vasemman yläkulman tapetin meille vaikka heti. Itse asiassa, yläkerran käytävään tarvittaisiin jotain hauskaa, ja tuo jos mikä olisi hauskaa... 

Myös nuo marokkolaisilta laatoilta näyttävät tapettipinnat ovat upeita. Tuollainen sininen kävisi meidän vessaan mainiosti. Myös tuo vasemman alareunan ihastuttava vihreä kukkatapetti on syötävän suloinen. Minneköhän sitä voisi laittaa?

Uskallan väittää, että tänä kesänä jotain pientä pintaremonttia tapahtuu. Viime vuonna jäi suunnittelun asteelle (tuota keittiön päätyseinää lukuunottamatta, sen maalasin ihan oikeasti), mutta nyt on jo tehtävä jotain niille ikuisuusprojekteille, kuten vessalle, jossa on väliaikaiseksi tarkoitettu pappakalsaritapetti edelleen, tosin nyt jo vesiroiskeista pehmenneenä ja repeilleenä. Olisi muuten kiva tietää, kuka meillä pöntöllä istuessaan repii tapetista riekaleita - kaikki kolme muuta asukasta pudistelivat päätään silmät ymmyrkäisinä, kun kysäisin asiasta. Kissoja tästä ei voi syyttää, ne eivät käy pöntöllä. (Tosin eilen ehdin jo syyttää miestä pannukakun syömisestä salaa, kunnes huomasin repaleisen pannarinpalasen kissanruokakuppien lähellä...) Joka tapauksessa, vessaan saisi aika hienon uuden ilmeen tapetoimalla yhdelle seinälle kunnon väri-ilottelua ja maalaamalla muut seinät jollain rauhoittavalla yksivärisellä. 

Ei kommentteja: