19. marraskuuta 2012

Kiirettä pitää.

Olen töissä aamut, päivät ja illat. Onneksi työmiehetkin tuntuvat olevan, ja kellarisaunamme remontti etenee kovaa vauhtia. On ihanaa käydä illalla kurkkaamassa, kuinka taas moni asia on edistynyt päivän mittaan!

Tänään löylyhuoneeseen on alettu koota lauteita. Savunharmaa lasiovikin on jo paikoillaan. Vielä on ikkunan vaihto ja kiukaan asennus jäljellä. Myös kaikki putkarin ja sähkärin hommat odottavat tekijäänsä. Jospa valmista tulisi vielä marraskuun puolella...

Kiuaskulman taustalaatoitus valmiina.

Itse olin laskeskellut, että valmista tulee lokakuun puoliväliin mennessä. Eihän se tietenkään niin mennyt, sillä vasta silloin lattiavalu alkoi olla kuiva - sateinen kesä toi varmaan kuukauden extraa kuivumisaikaan. Viimeinen kuukausi onkin ollut aika tikkuista, kun alkaa jo muualla suihkussa käyminen kyllästyttää. Kyllä tulee olemaan ihanaa, kun viimein pääsee omaan suihkuun ja saunaan! Puhumattakaan pyykinpesusta - nelihenkisen, harrastavan perheen pyykinpesu toisen kotona sijaitsevalla pesukoneella ja kuivatustiloilla on hankalaa, epädiplomaattista ja uuvuttavaa. Pyykkikoneen lainaajalle tosin täytyy nostaa hattua, sillä aina ole saanut viedä ikeakassillisia toisensa jälkeen koneeseen, ja satunnaisesti pyykitkin on joku ystävällinen ihminen laittanut narulle, jos en ole itse muistanut lähteä yön selkään niitä ripustamaan. No, kohta tuokin on historiaa. Parin vuoden päästä tälle voi ehkä jo nauraa, nyt lähinnä hymähdellään.

Ei kommentteja: