24. heinäkuuta 2013

Tervetuloa Huvitus!

Eilen sain väkipakolla puolison suostuteltua Plantageniin, ja tietysti jotain löytyi. Hedelmäpuut olivat 40 prosentin alennuksessa - tällaista tarjousta ei voi ohittaa. Yksi kappale Huvituksia lähti matkaan, ja illalla esikoisen pitkällisen yläetuhampaan irrotusprosessin jälkeen pääsin istuttamaan pienen mutta terhakkaan puuntaimen auringon viimeisten säteiden valossa. Toivomme lempeää talvea ja muualla ruokailevia rusakoita.

Pikkuinen 'Huvitus', taustalla 'Bergius'. 

Heinäkuu on mennyt vauhdilla, kuten koko perheen lomakuukaudet yleensäkin. Olemme pysyneet tiukasti kaupungin rajojen sisällä, mutta mies suostuu onneksi edes sukulaisten tähden poistumaan mukavuusalueeltaan, joten huomenna lähdemme käymään Kotkassa. Meitä on viisi vuotta pyydelty sinne, joten jopa hidas hämäläinen on ehtinyt sopeutua ajatukseen tässä ajassa.

Onneksi pihassa riittää puuhaa! Villiintyneet kukkapenkit pitäisi siistiä, uusia tehdä ja kasvimaata kitkeä. Onneksi tarpeeksi kookkaat kukat näyttävät upeilta vaikka keskellä heinäkasaa, kuten nuo gladiolukset.

Asterit etualalla, gladiolus 'Madame Butterfly' taustalla.

Aurinkokin päätti vihdoin alkaa paistaa. Se tietää punaherukan keruuoperaatiota tälle illalle. Talon täyttänee höyrymehun tuoksu illalla...

Ei kommentteja: